Workshops

Workshops verhalen schrijven

Verhaal02DVanuit mijn eigen ervaring als schrijver, interviewer en verhalenverteller begeleid ik beginners en gevorderden in kleine groepjes bij het schrijven van hun eigen verhalen.

Per groepje 2 tot 5 personen, die willen leren van elkaar en het leuk vinden om verhalen met elkaar te delen. Je kunt meedoen in overleg, steeds op donderdag of vrijdag, van 09.30 tot 11.00 uur. 


Een goed verhaal dient zichzelf aan

Een goed verhaal dient zichzelf wel aan. Het zit in je en op een bepaald moment moet het eruit. Wie dat moment weet te vangen, komt vanzelf in een flow terecht en dan lijkt het verhaal zichzelf te schrijven. Dat is natuurlijk niet zo, maar het komt er wel bij in de buurt.

Dicht het gat tussen droom en daad

Toch zit er, als het om verhalen schrijven gaat, maar al te vaak een gat tussen droom en daad. Je denkt er wel eens aan, maar het komt er nooit van. Je hebt geen sparring partner of geen klankbord en twijfelt of je het wel kunt en of het de moeite waard is.

Voor wie weet wat de nadelen zijn van schrijven in je eentje, is een workshop verhalen schrijven een uitkomst. Je krijgt er inspiratie van door te luisteren naar elkaar en te leren van elkaar, onder leiding van een coach die graag zijn eigen ruime schrijfervaring met iedereen wil delen.

Praktische info

De workshops worden gehouden in Stiphout. Kosten per workshop: € 15,= p.p.

Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vermeld bij aanmelding:
- naam, adres, postcode en woonplaats
- telefoonnummer en e-mailadres
- de datum waarop je zou willen beginnen

Je krijgt een bevestiging van aanmelding.

2012  WEBcatch 
In opdracht van Tekstbureau Stiphout